Amerika Vizesi

Amerika Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış ABD baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış ABD baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• A.B.D Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)
• A.B.D Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• 5x5 Formatında (Gözlüksüz) arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem) • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• 5x5 Formatında (Gözlüksüz) arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• 5x5 (Gözlüksüz) Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
+ Avukatlar >>>> Barodan
+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• 5x5 Formatında (Gözlüksüz) arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ( Amerika' daki görüşmeye gidilecek firmadan davetiye - İş gezisiyle ilgili bilgi yazısı veya fuar davetiyesi - Fuar giriş kartı)
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
+ Avukatlar >>>> Barodan
+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• A.B.D Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi
• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen A.B.D. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Eşine Ait Evraklar
+İş veren
+Çalışan
+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek
+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi
+Emekli
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf 5 x 5 boyutunda. (Gözlüksüz)
• Ebeveynler tarafından imzalı A.B.D. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.
• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.
• Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
Dikkat: Amerika Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.