Avusturya Vizesi

Avusturya Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve------>Örnek İçin tıklayınız
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık - Almanca Tercümesi olacak )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir. Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Avusturya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye (Avusturya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye) (Almanca Tercümesi olacak)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler (Almanca Tercümesi olacak)
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık - Almanca Tercümesi olacak)
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
 
• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık - Almanca Tercümesi olacak )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Sgk işe giriş belgesi( Yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurması durumunda bir önceki çalıştığı iş yerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.)
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Avusturya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye (Avusturya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye- Almanca Tercümesi olacak)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler (Almanca Tercümesi olacak)
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık - Almanca Tercümesi olacak)
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi( Yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurması durumunda bir önceki çalıştığı iş yerinden SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir.)
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Avusturya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye (Avusturya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye) (Almanca Tercümesi olacak)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler (Almanca Tercümesi olacak)
• Avusturya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye (Avusturya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye) (Almanca Tercümesi olacak)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler (Almanca Tercümesi olacak)
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli) (Almanca Tercümesi olacak)
+ Avukatlar >>>> Barodan
+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye (Avusturya Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye) (Almanca Tercümesi olacak)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler (Almanca Tercümesi olacak)
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli) (Almanca Tercümesi olacak)
+ Avukatlar >>>> Barodan
+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi
• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)------>Örnek İçin tıklayınız
• Eşine Ait Evraklar
+İş veren
+Çalışan
+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek
+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi
+Emekli
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Ebeveynler tarafından imzalı Avusturya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Almanca Tercümesi olacak)
• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.
• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.Not : Bankanın imza sirküleri gerekmektedir.
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa) (Almanca Tercümesi olacak)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• İkametgah belgesi
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı (Almanca Tercümesi olacak)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Avusturya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.Pasaportunuzda hiç vize yoksa pasaport protokolu gerekmektedir.