Bulgaristan Vizesi

Bulgaristan Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : Bulgaristan göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Bulgaristan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ; Bulgaristan yabancılar polislerinden onaylı ticari davetiye
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan).
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : bulgarista göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan).
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Bulgaristan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ; Bulgaristan yabancılar polislerinden onaylı ticari davetiye
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : bulgarista göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan).
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Bulgaristan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ; Bulgaristan yabancılar polislerinden onaylı ticari davetiye
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : bulgarista göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ; Bulgaristan yabancılar polislerinden onaylı ticari davetiye
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : bulgarista göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
+ Avukatlar >>>> Barodan
+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ; Bulgaristan yabancılar polislerinden onaylı ticari davetiye
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ,Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
+ Avukatlar >>>> Barodan
+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : bulgarista göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi
• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : bulgarista göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• Eşine Ait Evraklar
+İş veren
+Çalışan
+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek
+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi
+Emekli
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Ebeveynler tarafından imzalı Bulgaristan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye : bulgarista göçmenlik bürosundan orjinal olması gerekiyor ve davetiyeyi imzalayan kişinin oturum izninin fotokopisi olması gerekir.
• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.
• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
DİKKAT!:10 Seneden eski pasaport kabul edilmez ve Bulgaristan başvurusunda kişiler randevu günü şahsen gelmelidirler.