Çin Vizesi

Çin Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Çin baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.
• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Varsa Tur Programı
 
• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı
• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Çin baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirketin imza sirküleri fotokopisi

• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık içerisinde orjinal olmalıdır.)

• Vergi Levhası Fotokopisi

• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi

• Sgk işe giriş belgesi

• Sgk Hizmet Dökümü

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TURİSTİK

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.

• Çin Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı
• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Çin Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi

• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi

• Son 3 aylık maaş bodrosu

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı
• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Firma sahibinin imza beyannamesi

• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı
• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TURİSTİK

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Adli Sicil Kaydı
• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

TİCARİ

• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf

• Davetiye (Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin deki sizi davet eden şirket bağlı olduğu belediyenin dışişleri konmisyonundan onaylı orjinal davetiye.Çin Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)

• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler

• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış ingilizce yazılmış , Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )

• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)

+ Avukatlar >>>> Barodan

+ Doktorlar >>>> Tabibler Odasından

+ Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından

+ Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından

+ Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından

• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)

• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Adli Sicil Kaydı

• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.

• Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi

• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Adli Sicil Kaydı

• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.

• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Eşine Ait Evraklar

+İş veren

+Çalışan

+Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek

+Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi

+Emekli

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Adli Sicil Kaydı

• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.

• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)

• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf.

• Ebeveynler tarafından imzalı Çin Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)

• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.

• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)

• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 1 hafta içinde alınmış olması gerekir.

• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)

• Uçak ve Otel Rezervasyonları

• Varsa Tur Programı

• Adli Sicil Kaydı

• Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Anne , Baba , Eş , Kardeş ve çocukları Gösterecek Şekilde)

• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası

•DİKKAT Davetiyeniz yoksa lütfen bizi arayınız davetiyesiz şekilde vizeniz şirketimiz tarafından alınmaktadır.