Hırvatistan Vizesi

Hırvatistan Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Davetiye
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hırvatistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Davetiye
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hırvatistan baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Davetiye
• Hırvatistan Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Davetiye
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Davetiye ( Davet eden şirketin atntetli kağıdına düzenlenmiş başvuru sahibinin pasaport numarası ve isminin yer aldığı davetiye.
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Davetiye
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 ( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Uçak ve konfirmeli Otel Rezervasyonları
• Pasaport Fotokopisi
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
• Seyahat Sağlık Sigortası
• Ebeveynler tarafından imzalı Hırvatistan Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
( İçeriğinde ne amaçla gidileceği ne zaman gidileceği ne kadar kalınacağı telefon numaraları Türkiye'deki ikametgah adres bilgilerini içermek zorundadır.)