Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hollanda başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)
          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)
          b) Ziyaret amacı
          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış Hollanda baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)
          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)
          b) Ziyaret amacı
          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi ( Orjinal ve son 3 aylık )
• Vergi Levhası Fotokopisi
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
• Sgk işe giriş belgesi
• Sgk Hizmet Dökümü
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)/p>
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi (Kurumdaki görevi çalıştığı sürenin belirtildiği iş veren yazısı gerekmektedir.
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi(İzin belgesindeki izin tariherinin , seyahat süresiyle uyumlu olması gerekmektedir.)
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Son 4 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)/p>
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)
          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)
          b) Ziyaret amacı
          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan
• Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
• Son 3 aylık maaş bodrosu
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (Nüfüs Müdürlüğünden)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Bağkur Dökümü
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)
          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)
          b) Ziyaret amacı
          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Firma sahibinin imza beyannamesi
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Bağkur Dökümü
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
          + Avukatlar >>>> Barodan
          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
TİCARİ
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)
          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)
          b) Ziyaret amacı
          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
          + Avukatlar >>>> Barodan
          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi
• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Davetiye ( Hollanda'dan davet eden kişiden/referanstan Hollandaca ve/veya İngilizce yazılmış resmi şirket antetli kağıdına yazılı bir imzalı davet yazısı "orjinal olmak zorunda değil". Bu davet yazısı en azından aşağıdaki bilgileri içermelidir.)
          a) Davet edilen kişinin kişisel bilgileri(adı , soyadı , d.Tarihi , Pasaport bilgileri)
          b) Ziyaret amacı
          c) Masraflaın referans tarafından üstlenildiğine dair beyan
• Eşine Ait Evraklar
          +İş veren
          +Çalışan
          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek
          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi
          +Emekli
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
 
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf şu formatta olması gerekmektedir
• Ebeveynler tarafından imzalı Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
• Eğitim süreci içerisinde seyahat etmeleri durumunda okuldan izin belgesi
• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.(İngilizce Tercümesi yapılmalıdır!!)
• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: Hollanda Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.