İspanya Vizesi

İspanya Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
 
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.
 
TİCARİ
 
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İspanya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE ) 
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)
 
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
 
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
 
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
 
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Sgk işe giriş belgesi
 
• Sgk Hizmet Dökümü
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TİCARİ
 
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İspanya baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE ) 
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)
 
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
 
• Şirketin imza sirküleri fotokopisi
 
• Faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Sgk işe giriş belgesi
 
• Sgk Hizmet Dökümü
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• İspanya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
 
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TİCARİ
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)
 
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
 
• İspanya Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
 
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Firma sahibinin imza beyannamesi
 
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TİCARİ
 
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)
 
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Firma sahibinin imza beyannamesi
 
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
 
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
 
          + Avukatlar >>>> Barodan
 
          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
 
          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
 
          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
 
          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir./p>
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
 
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
TİCARİ
 
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• 3x4 Formatında arka formatı beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye (İspanyol Şirketi tarafından yollanmış üzerinde seyahat tarihlerine ve ilgili kişilerin isimleri yazdığı davetiye)
 
• Fuar ise giriş kartı veya katılmaya ilişkin belgeler
 
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• İmza Beyannamesi( Şirket ise Sirküleri )
 
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
 
          + Avukatlar >>>> Barodan
 
          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
 
          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
 
          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
 
          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir./p>
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi
 
• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Eşine Ait Evraklar
 
          +İş veren
 
          +Çalışan
 
          +Esnaf Sanatkarlar ve Serbest Meslek
 
          +Avukat - Doktor - Eczacı - Diş Hekimi
 
          +Emekli
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Ebeveynler tarafından imzalı İspanya Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi ( İNGİLİZCE )
 
• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
 
• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.
 
• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)ve Randevu gününden son 7 gün içinde alınmış olması gerekir.
 
• Tapu Fotokopileri (varsa) Araç-Ruhsat Fotokopileri (varsa)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• İkametgah belgesi
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası
Dikkat: İspanya Konsolosluğu parmak izi uygulamasından dolayı randevu gününde başvuruya şahsen gelmeniz gerekir.​