İsveç Vizesi

İsveç Vizesi

TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )
 
• Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa tur programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
 
TİCARİ
 
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İsveç baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)
 
          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler
 
          b) Ziyaret Nedeni
 
          c) Geli ve gidiş tarihleri
 
          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu
 
          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası
 
          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi
 
• Bağkur dökümü veya SSK sa ( SSK işe giriş bildirgesi SSK hizmet dökümü , ve son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bodrosu )
 
• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler
 
• Oda Sicil kayıt sureti
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
TURİSTİK
​• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• Varsa tur programı
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Oda Sicil Kayıt sureti
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Sgk işe giriş belgesi
 
• Sgk Hizmet Dökümü
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
 
TİCARİ
 
•Şirket antetli kağıdına Kaşeli ve imza yetkisi tarafından imzalanmış İsveç baş konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)
 
          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler
 
          b) Ziyaret Nedeni
 
          c) Geli ve gidiş tarihleri
 
          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu
 
          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası
 
          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi
 
• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler
 
• Oda Sicil belgesi ( Son 3 aylık Orjinal )
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Vergi Levhası Fotokopisi
 
• Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
 
• Sgk işe giriş belgesi
 
• Sgk Hizmet Dökümü
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
TURİSTİK
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• İsveç Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
 
TİCARİ
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)
 
          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler
 
          b) Ziyaret Nedeni
 
          c) Geli ve gidiş tarihleri
 
          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu
 
          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası
 
          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi
 
• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler
 
• İsveç Konsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
• Bağlı olduğu makamdan izin belgesi
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Resmi kurum görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi
 
• Son 3 aylık maaş bodrosu
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa tur programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
 
TİCARİ
 
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)
 
          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler
 
          b) Ziyaret Nedeni
 
          c) Geli ve gidiş tarihleri
 
          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu
 
          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası
 
          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi
 
• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler
 
• Şirket antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Faaliyet belgesi - (Bağlı bulunduğu meslek odasından-son 3 ay tarihli)
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi ( var ise )
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
TURİSTİK
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
 
          + Avukatlar >>>> Barodan
 
          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
 
          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
 
          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
 
          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa tur programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
 
TİCARİ
 
• En az 6 Ay geçerli Pasaport( Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Davetiye ( İsveç teki firma veya organizasyondan resmi davetiye.Davetiyede aşağdaki bilgilerin yer alması gerekmektedir)
 
          a) Başvuru Sahibi ile ilgili kişisel bilgiler
 
          b) Ziyaret Nedeni
 
          c) Geli ve gidiş tarihleri
 
          d) Seyahat ve otel masraflarının kimin tarafından karşılanıyor olduğu
 
          e) İsveç firmasının sanayi ve ticari odasının kayıt numarası
 
          f) Eğer gerekli ise çok giriş isteğinin nedenleriyle belirtilmesi
 
• Fuar için : Giriş kart veya katılıma ilişkin belgeler
 
• Antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış , İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Faliyet Belgesi (Bağlı olduğu meslek odasından ve son 3 ay tarihli)
 
          + Avukatlar >>>> Barodan
 
          + Doktorlar >>>> Tabibler Odasından
 
          + Eczacılar >>>> Eczacılar Odasından
 
          + Diş Hekimleri >>>> Diş Hekimleri Odasından
 
          + Mimarlar ve Mühendisler >>>> Mimarlar ve Mühendisler Odasından
 
• Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
 
• İmza Sirküleri Fotokopisi
 
• Ticaret sicil fotokopileri (Şirket İse)
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 ve Özel Bilgi Formu 2 " formlarını ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Emeklilik Cüzdan fotokopisi yada kartının fotokopisi
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• Emeklilik maaşı aldığı bankadan kaşeli imzalı döküm bildirgesi
 
• Son 3 aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa tur programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• Tüm masraflarının eşi tarafından karşılanacağı belirtilen İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Eşine Ait Evraklar
 
• En az 6 ay geçerli Pasaport (Son 10 yıldan eski olmamalı ve eski pasaportlarınız)
 
• Arka fonu beyaz 2 adet fotoğraf
 
• Varsa Davetiyeniz
 
• Ebeveynler tarafından imzalı İsveç Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
 
• Öğrenci Belgesi (Orjinal ve Yeni tarihli)
 
• Muhaffakatname ; konsolosluk tek başına yada anne-baba herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için , anne ve babadan noter onaylı muhaffakatname istemektedir.
 
• Ebeveynlerine ait iş evrakları (staj v.b.)
 
• Şahsi Dilekçe (Dilekçe İngilizce olmalıdır.)
 
• Son 3 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı) veya Hesap cüzdanı (Güncel Tarihli-Hesap bakiyesi bulunan)
 
• Vukuatlı Nüfus kayıt örneği Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren)
 
• Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi)
 
• Uçak ve Otel Rezervasyonları
 
• Varsa Tur Programı
 
• Yurt dışı seyahat sağlık sigortası Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
• Aşağıdaki "Özel Bilgi Formu 1 " formunu ingilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.
 
•DİKKAT!:İsveç Vize başvuruları randevu günü şahsen yapılmalıdır.